Τα Τερατάκια στη Χαλκίδα

/
Η Λιάνα Δενεζάκη και ο Μάνος Κρόκος επισκέφθηκαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και έφτιαξαν μια πολύ  ωραία ιστορία για τη διαφορετικότητα μαζί με τους μαθητές της Δ' τάξης με αφορμή τα Τερατάκια τους!

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

/
Οι Μυθοπλάστες επισκέφτηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Για δυο μέρες, ο Μάνος Κρόκος και η Λιάνα Δενεζάκη μαζί με τα παιδιά όλων των τάξεων, δημιούργησαν ιστορίες, τις έκαναν θεατρικό παιχνίδι και τις ζωγράφισαν.

2ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

/
Μερικά δώρα είναι τόσο πολύτιμα που δεν αγοράζονται ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Ένα τέτοιο λάβαμε κι εμείς από την αγαπημένη μας Εύη Τσιτιρίδου και το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης.

Τερατάκια στο Neue Schule Athen!

/
Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου το Νeue Schule Athen κάλεσε τα Τερατάκια μας για μια διαδραστική παρουσίαση γεμάτη έμπνευση και φαντασία. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, «διάβασαν» τις εικόνες και αφού συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν ελεύθερα τις ιδέες τους δημιούργησαν τη δική τους μοναδική ιστορία.

Οι Μυθοπλάστες στη Λακωνική Σχολή

/
Αυτό τον Νοέμβριο οι μυθοπλασίες μας λούστηκαν τη μαγεία των χριστουγέννων παρέα με τους μαθητές της Δ' δημοτικού της Λακωνικής Σχολής. Τα παιδιά συνεργάστηκαν με τη Λιάνα Δενεζάκη και δημιούργησαν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη Ιστορία με τη βοήθεια του «Κάθε φορά… μια ιστορία! - Χριστούγεννα».

Οι Μυθοπλάστες στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου

/
Το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Σχολείου Λουξεμβούργου (Ecole Européenne de Luxembourg) κάλεσε τους Μυθοπλάστες για μια τετραήμερη σειρά εργαστηρίων μυθοπλασίας, από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 έως και την 1η Δεκεμβρίου 2016.