Κάθε φορά… μια ιστορία! – Χριστούγεννα

Η σειρά μας από επιτραπέζια παιχνίδια αφήγησης με κάρτες φορά τα γιορτινά της με την έκδοση “Χριστούγεννα”!

Μικροί και μεγάλοι ζουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα παίζοντας όλοι μαζί και σκαρώνοντας μαγικές αυτοσχέδιες ιστορίες με καλλικαντζαράκια, τάρανδους, ξωτικά! Ιστορίες που καλλιεργούν το λόγο, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα των παιδιών!

Περιλαμβάνει 49 κάρτες με τη μαγική εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη!

Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα πιο… χριστουγεννιάτικα από ποτέ με ένα διασκεδαστικό, ωφέλιμο, προσιτό εκπαιδευτικό παιχνίδι!

Ιδανικό και για δώρο!

Παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 211.21.62.960 και 697.1950.273

Δευτέρα έως Παρασκευή: 9πμ έως 5μμ
Σαββάτο: 10πμ έως 2μμ
Κυριακή: Κλειστά

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε online.

8.90 με ΦΠΑΠροσθήκη στο καλάθι

Σκοπός

Σκοπός του «Κάθε φορά… μια ιστορία!» είναι να σου δείξει τον τρόπο να «διαβάζεις» τις εικόνες, να εμπνέεσαι από αυτές και να πλάθεις τις δικές σου ιστορίες. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς τις κάρτες στην τάξη, στο σπίτι, μόνος, με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα, ειδικού ή φίλων σου, μια καινούρια ιστορία θα ξεπετάγεται από τον κόσμο της φαντασίας και θα περιμένει ανυπόμονα να την αφηγηθείς. Κάποια μπορεί να σου αρέσει τόσο που να σου δώσει ιδέες για να φτιάξεις διαλόγους και να τη ζωντανέψεις μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ίσως, κιόλας να την γράψεις και να την εικονογραφήσεις με σκοπό να φτιάξεις το δικό σου βιβλίο.

Συντελεστές

  • Σύλληψη και σχεδιασμός: Μάνος Κρόκος
  • Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη
  • Την επιστημονική θεμελίωση έκανε η Δρ Ζωή Κρόκου.

Χαρακτηριστικά

Κουτί στο οποίο περιέχονται 49 κάρτες διαστάσεων 9,5×12 εκ. και φυλλάδιο οδηγιών στο οποίο αναλύεται ακριβώς η διαδικασία.