Κάθε φορά… μια ιστορία! – Μυθολογία

Ένα πολύτιμο εργαλείο για γονείς, εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής. Ένα ευχάριστο παιχνίδι για τα παιδιά, που τα βοηθά στην ανάπτυξη του περιγραφικού και αφηγηματικού λόγου.

Παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 211.21.62.960 και 697.1950.273

Δευτέρα έως Παρασκευή: 9πμ έως 5μμ
Σαββάτο: 10πμ έως 2μμ
Κυριακή: Κλειστά

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε online.

9.90 με ΦΠΑΠροσθήκη στο καλάθι

Σκοπός

Σκοπός του «Κάθε φορά… μια ιστορία!» είναι να σου δείξει τον τρόπο να «διαβάζεις» τις εικόνες, να εμπνέεσαι από αυτές και να πλάθεις τις δικές σου ιστορίες. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς τις κάρτες στην τάξη, στο σπίτι, μόνος, με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα, ειδικού ή φίλων σου, μια καινούρια ιστορία θα ξεπετάγεται από τον κόσμο της φαντασίας και θα περιμένει ανυπόμονα να την αφηγηθείς. Κάποια μπορεί να σου αρέσει τόσο που να σου δώσει ιδέες για να φτιάξεις διαλόγους και να τη ζωντανέψεις μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ίσως, κιόλας να την γράψεις και να την εικονογραφήσεις με σκοπό να φτιάξεις το δικό σου βιβλίο.

Συντελεστές

  • Σύλληψη και σχεδιασμός: Μάνος Κρόκος
  • Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη
  • Την επιστημονική θεμελίωση έκανε η Δρ Ζωή Κρόκου.

Χαρακτηριστικά

Κουτί στο οποίο περιέχονται 49 κάρτες διαστάσεων 9,5×12 εκ. και φυλλάδιο οδηγιών στο οποίο αναλύεται ακριβώς η διαδικασία.